Utakmice

25.02.2017 11:53

Horvat o preokretu: Presudio je karakter i dobra 'vibra' u ekipi

Susret Futsal Dinama i MNK Squarea ponovno se pretvorio u pravi triler. Plavi su u petak u Dubrovniku gubili 3:0 da bi nakon velikog preokreta slavili 4:5 i ubilježili prvu pobjedu u Gospinom polju.

U junaka utakmice prometnuo se Matej Horvat zabivši dva pogotka, za prvo izjednačenje te pobjednički gol.  

Još jedna utakmica u koju smo ušli dosta loše, s velikim zaostatkom. Bili smo ponovno u minusu od tri gola, nakon Uspinjače i Makarske opet nam se događa da primamo previše golova, još uvijek obrana ne funkcionira kako bi trebala, ali daleko je play-off i imamo vremena ispraviti takve stvari. Pozitivno je što putujemo u Zagreb s tri boda, na svlačionici se osjetila jako dobra vibra iako smo gubili 2:0 svi smo bili svjesni da možemo doći do pobjede i to je najbitnije što smo dobili iz današnje utakmice svi smo vjerovali u pobjedu i djelovali smo kao prava ekipa“ kazao je Matej.

Karakter ekipe istaknuo je i Matija Capar.

 „Jako bitna pobjeda u Gospinom polju, gubili smo 0:3, ali nismo odustali i pokazali smo karakter. Malo nas je pomazila i sreća, da zabijemo taj gol za 3:2, mislim da je to bio prijelomni gol koji nas je vratio u život. Kada smo izjednačili na 3:3, po meni smo počeli malo previše forsirati i mislili smo da su se oni predali te nam se to osvetilo. No, nasreću, uspjeli smo zabiti još dva gola i na kraju zasluženo pobijedili

Trener Dinama Mićo Martić sinoć je osim pobjede proslavio i rođendan.

U nekakvoj viziji play-offa, ovo je bila idealna utakmica. Gubiš, nalaziš nekakve snage koje nisu normalne, i uspiješ preokrenuti. Još jedna utakmica u koju smo ušli nečokrenuti utakmicu, čak mislim zasluženo jer smo po broju prilika čak bili i bolji od njih. Napravili smo neke greške zbog prevelike nervoze, koja je zapravo način da se sakrijemo od naših problema. Na kraju sam jako zadovoljan rezultatom i drugim dijelom u kojem smo uz sve naše greške uspjeli pobijediti.“ poručio je popularni Mićo.


Dinamo – to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel15
  • MNK Olmissum15
  • MNK Square13
  • MNK Crnica13
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas9
  • MNK Futsal Dinamo8
  • HMNK Vrgorac7
  • MNK Uspinjača – Gimka5
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr