Škola futsala

29.12.2018 10:36

Rekordan broj polaznika, juniori jesenski prvaci

Futsal Dinamo je ove jeseni krenuo u rekonstrukciju Škole futsala. Obzirom na činjenicu da je Gospodin k sebi na nebo pozvao našeg dragog Capija, osobu koja je jedino više od igranja futsala voljela odgajati nove generacije igrača, morali smo se potruditi naći nekog ili neke koji će barem djelomice pokušati nadoknaditi njegov trud, ali i očuvati njegovo nasljeđe.

Kako smo mi u Dinamu jedna velika obitelj, prvi koji se javio za pomoć klubu bio je naš Antonio Franja, istinska legenda kluba i prva plava desetka. Toni je preuzeo ulogu voditelja Škole, te je omogućio povijesno otvaranje druge podružnice naše Škole u Jazbini. U suradnji s našim srebrnim sponzorom Sportskim centrom Fairplay, omogućili smo upis i lakše treniranje djeci s istoka i sjevera Zagreba. Time smo proširili broj polaznika, te sad s ponosom možemo reći kako preko sto dječaka i djevojčica trenira u Futsal Dinamu. Našem se timu pridružila još jedna legenda – Hrvoje Štrok, a HNS-ovu Akademiju upisali su i Jakov Grcić, te Dario Posarić.

Upravo je Jakov preuzeo kategoriju kadeta, s kojima je radio protekla četiri mjeseca. Obzirom na svojevrsnu smjenu generacija, gdje su taj uzrast juniorskim zamijenili naši U-17 reprezentativci, stigao je očekivan rezultatski pad, ali veseli nas velik broj novih lica na treninzima i utakmicama. Tako je novi kapetan kadeta postao Antonio Čičić, a najbolji je strijelac sa šest golova Luka Bijelić. Kadeti su odigrali i dva Mastersa – u Vinkovcima i Splitu, gdje su svoj nastup završili u skupini.

Juniori su odigrali jesen za pamćenje. Četiri čiste pobjede u četiri utakmice, uz gol razliku +21. Fran Vukelić postigao je 10 golova, čime dijeli prvo mjesto ligaške ljestvice strijelaca. Uz njega, spomenimo još kako su na zimskom reprezentativnom kampu sudjelovali i kapetan Mateo Mužar, te Dominik Cvišić. Pred juniorima je pet teških ispita u lovu na državnu završnicu, ali uz ovakvu formu i koheziju u momčadi ne sumnjamo kako nas čeka sjajno proljeće za trupe Alena Jukića.

Osvrt na jesen 2018. završit ćemo spomenuvši kako su po prvi put u povijesti i naše mlađe selekcije nastupale na raznim zagrebačkim ligama. Tako su treneri dječaci u kategorijama U-9, U-11, U-12 i U-15 igrali protiv vršnjaka iz futsal i nogometnih klubova na Ravnicama, Velesajmu i Sigečici. Pokazali su da se mogu nositi sa svima, te smo sigurni kako ćemo neke od njih gledati i u seniorskom plavom dresu. Srce nam je puno ponosa, te vjerujemo da i našu Školu futsala, kao i cijeli klub, čeka sjajna budućnost i još ljepša 2019. godina.

Dinamo – to smo mi!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr