Škola futsala

07.06.2019 17:01

Počinje sezona turnira!

Pred nama je jedan od najbogatijih vikenda ove godine. Ljeto je pred vratima, ali ono pravo za nas tek počinje i jako se veselimo sezoni turnira ispred sebe!

Naše 2010. godine uveličat će završnicu prvog ovogodišnjeg turnira u sklopu Trofeja Dinamo, onog koji se igra u Petrinji. Dečki će u subotu u 18 sati tamo odigrati prijateljski susret protiv Mladosti iz Petrinje. Pozivamo sve dinamovce iz Petrinje i okolice da poprate uzbudljivu završnicu koja će nam dati prve kandidate za veliku završnicu na Šalati.

"Veliki" Dinamo svoje je proljeće izborio utakmicom protiv slovačkog Spartaka, a naši će dečki iz generacije '08 u subotu pokušati na najbolji način zaokružiti proljetnu sezonu protiv njihovog "prezimenjaka", Trnave.

Aktivni će biti i naši najmlađi. Generacija 2012/13 u nedjelju igra posljednju utakmicu proljetne lige na Borongaju protiv Prigorja. Radi se o utakmici visoke važnost u kojoj možemo osvojiti novu medalju za našu Školu futsala!

Naši juniori i kadeti nastupit će ovaj vikend na sjajnom Futsal cupu na zagrebačkoj Šalati. Radi se o turniru međunarodnog karaktera, s obzirom na to da će na njemu nastupiti slovenski FC Bronx, te mađarski Csaksacel i Cső-Montage BFC (uz druge mađarske, slovenske, BIH i makedonske klubove u nižim kategorijama). Kadeti se nalaze u skupini B gdje će odmjeriti snage s FC Bronxom (koji dolaze na turnir kao slovenski prvaci), MNK Vinkovci - Učilište Studium i NK Studentskim gradom. Njihov turnir bit će odigran u nedjelju, a dvije prvoplasirane momčadi plasirat će se u završnicu (četvrtfinale) koja se igra istog dana.

Juniori će u akciju dan ranije. Njima je ždrijeb namijenio izrazito jaku skupinu s MNK Brodom i MNK Futsal Pulom. Prvoplasirani će izboriti direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani morati u razigravanje s obzirom na to da imamo tri skupine koje broje po tri ekipe.

Uživajte u lijepom vremenu i dođite podržati naše dečke u Petrinju (gdje ćete se moći učlaniti u naš klub), na Borongaj ili Šalatu.

Dinamo - to si ti!

Subota (8.6.2019.)

Futsal Dinamo juniori - MNK Brod (09:50)

Futsal Dinamo juniori - MNK Futsal Pula (14:20)

Futsal Dinamo 2010. - Mladost Petrinja (18:00)

Futsal Dinamo 2008 - Trnava (19:00)

Nedjelja (9.6.2019.)

Futsal Dinamo kadeti - NK Studentski Grad (09:00)

Futsal Dinamo kadeti - MNK Vinkovci (10:45)

Futsal Dinamo 2013 - NK Prigorje (12:05)

Futsal Dinamo kadeti - FC Bronx (13:30)

 

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Square7
  • MNK Novo Vrijeme Apfel6
  • MNK Crnica6
  • MNK Olmissum6
  • AFC Universitas6
  • MNK Alumnus4
  • HMNK Vrgorac3
  • MNK Futsal Dinamo1
  • MNK Uspinjača – Gimka1
  • MNK Split0
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr