Prva momčad

06.05.2018 07:43

Statistički najbolja sezona do sada može biti još bolja

U petak i subotu odigrane su prve utakmice četvrtfinala prvenstva Hrvatske u futsalu. U prvom polufinalu Vrgorac je svladao Crnicu 7:2, a u onom nama zanimljivijem, budući da se pobjednik tog dvoboja križa s Futsal Dinamom u polufinalu, Novo Vrijeme je na domaćem terenu bilo bolje od Squarea 4:1.

Uzvratni susreti igraju se za tjedan dana, a ako u njima slave Crnica ili Square, majstorica će se igrati u srijedu, 16. svibnja. Tako da prva polufinalna utakmica naš klub očekuje između 18. i 20. svibnja, a točan datum objavit ćemo ubrzo na našim službenim stranicama.

Prije početka play-offa red je da statistički rezimiramo regularni dio sezone. Futsal Dinamo je za sada, u sezoni 2017./18., odigrao 25 utakmica, od čega 22 u prvenstvu i tri u kupu. Ukupni omjer nam je 20 pobjeda, dva remija i tri poraza (80 posto pobjeda), od čega u prvenstvu 18 pobjeda, dva remija i dva poraza (82 posto pobjeda). U kupu imamo dvije pobjede i poraz uz gol razliku 15:9.

Dinamo je u tom segmentu napravio dodatni iskorak u odnosu na prošlu sezonu, kada je u prvenstvu imao 77.4 posto pobjeda, a nadamo se kako će postotak nakon završenog play-offa dodatno rasti u našu korist.

Što se tiče broja zabijenih i primljenih pogodaka, Dinamo je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 120, a primio 53 gola, što znači da zabijamo prosječno 4.8, a primamo 2.1 gol po utakmici. Kada bismo iz brojidbe izuzeli kup (15:9), to bi značilo da u prvenstvu postižemo također 4.8 , a primamo 2 gola po utakmici.

I tu se vidi napredak. U sezoni 2015./16. prosječno smo zabijali 3.8 golova po utakmici, u prošloj 4.5, a u ovoj još 0.3 gola više. Što se tiče prosjeka primljenih pogodaka, on je isti kao i prošle godine.

Najbolji strijelac kluba u aktualnoj sezoni je Kristijan Grbeša koji je u svim natjecanjima zabio 22 gola. Davor Kanjuh ga slijedi s 20, koliko je zabio i Vedran Matošević. Mihovil Prgomet je zabio 18, Kristian Čekol 14, a Hrvoje Penava 11. Matija Capar i Vito Gagulić poentirali su četiri puta, a Matija Rajh triput. Po dva gola imaju Danijel Dekanić, Ivan Šulentić, Ivan Herceg i stanoviti autogol. Jedan pogodak zabio je kapetan Matija Đulvat.

U prvenstvu najefikasniji su Grbeša i Kanjuh s 19 golova, slijede ga Matošević (17), Prgomet (14), Čekol (13), Penava (9), Capar (4), Rajh (3), Gagulić, Šulentić, Dekanić, Herceg i autogol (2) Đulvat (1),

Što se tiče izbora za igrača sezone, najviše titula Karlovačko igrač utakmice ima Kanjuh (6). Drugi je Matošević s 4, Grbeša i Čekol imaju 3, Prgomet 2, a po jednom ste za igrača utakmice izabrali Penavu, Capara i Škorića.

Dakako, titula za najboljeg strijelca u sezoni, kao i za najboljeg igrača sezone nastavlja se u play-offu koji počinje ubrzo!

Igrači, pripremite svoje nišanske sprave i koncentraciju, ubrzo kreće najvažniji dio sezone.

Dinamo – to smo mi!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel46
 • MNK Square38
 • MNK Futsal Dinamo34
 • HMNK Vrgorac31
 • MNK Uspinjača – Gimka30
 • AFC Universitas27
 • MNK Split24
 • MNK Crnica21
 • MNK Alumnus19
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje8
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr