Prva momčad

22.11.2019 07:37

Spoj suvremenog i tradicionalnog - kako do ulaznica i programa utakmice!

U nedjelju (24.11.) nas u Kutiji šibica očekuje prva od dvije utakmice protiv Olmissuma u razmaku od svega tri dana! U goste nam dolazi "dark-horse" ovogodišnjeg prvenstva, momčad s tri hrvatska reprezentativca među kojima je i naš bivši igrač Matej Horvat, a s Omišanima ćemo se susresti i tri dana kasnije u kupu, no tada gostujemo u njihovoj dvorani Ribnjak.

O važnosti ove utakmice ne trebamo previše pričati. Dinamo je nakon lošijeg starta nanizao seriju od nekoliko kvalitetnih utakmica bez poraza, a pobjedom u ovom dvoboju priključili bismo se gornjem domu ljestvice i dodatno se napunili samopouzdanjem pred drugu utakmicu koju protiv istog protivnika igramo u srijedu u četvrtfinalu kupa Hrvatske. 

Igrači treniraju jako dobro, vjeruju u sebe, a u nedjelju se nadamo i velikom broju naših navijača koji će ponovno biti taj presudni faktor koji će prevagnuti u našu korist.

Cijena ulaznice za nedjeljnu utakmicu protiv Omišana iznosi standardnih 25 kuna, a, osim na blagajnama Kutije na dan utakmice, možete ju nabaviti u BBB Fan Shopu u Ilici 37, svim Vivas Barovima te, ako želiš izbjeći gužve na ulazu, na sustavu Entrio.hr. Također, godišnja ulaznica za ovu sezonu i dalje je u prodaji...

Futsal Dinamo se trudi svakodnevno maksimalno iskoristiti blagodati suvremenog, digitalnog društva i na taj se način što više približiti svojoj publici. Međutim, istovremeno nam je iznimno bitna tradicija i poštivanje određenih vrijednosti koje su, nažalost, postale dio nekih bivših, a stariji će reći i ljepših vremena, kada se svijet nije vrtio oko naših mobilnih uređaja, društvenih mreža i dostupnosti Wi-Fi signala. 

Stoga, od ove godine na utakmicama našeg kluba, uz minimalnu donaciju od 5 kuna, možete nabaviti program svake domaće utakmice. Kupnjom programa "spriječiti" ćete nas da podignemo cijene ulaznica, budući da su troškovi organizacije iz godine u godinu sve viši, a "zauzvrat" ćete dobiti osjećaj starih, "old-school" vremena i odličnu uspomenu, ne samo za vas, već i za najmlađe Dinamovce. Zamislite vašu klinku ili vašeg klinca koji u nekoj ladici 2029. pronađu program s utakmice Futsal Dinamo - Olmissum. Ma, zamislite same sebe kada pronađete taj letak...

A kada smo već kod "klinaca" nedjeljna utakmica igra se u obiteljskom terminu, tako da očekujemo veliki broj naših najmlađih navijača, što sa sobom povlači jurcanje po terenu na poluvremenu utakmice i (nadamo se) pobjedničko navijanje s igračima i Bad Blue Boysima nakon utakmice....

Za kraj, napomenimo kako ćete na utakmici protiv Olmissuma premijerno moći nabaviti i ulaznice za Svetog Nikolu u plavoj Ciboni, posljednju prvenstvenu utakmicu Kluba pred svojim navijačima u 2019. i prvu nakon gotovo pet godina koju igramo u Domu Dražena Petrovića. Od ponedjeljka, ulaznice za Cibonu bit će dostupne u Ilici 37, Vivasima te na sustavu Entrio.hr.

Dođi u Kutiju jer...

Dinamo to si ti!

 

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel21
  • MNK Square20
  • MNK Crnica16
  • MNK Olmissum15
  • MNK Futsal Dinamo11
  • HMNK Vrgorac11
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas10
  • MNK Uspinjača – Gimka6
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr