Prva momčad

30.10.2019 11:06

Škorić, Grbeša i lijepa sjećanja

Uz sljedećeg protivnika, šibensku Crnicu koju ćemo u subotu (2.11, 20h) prvi put ugostiti u Kutiji šibica, vežu nas lijepa sjećanja. Sa Šibenčanima smo se do sada susreli šest puta, upisali smo pet pobjeda, jedan remi i niti jedan poraz uz ukupnu gol-razliku 31:11.

Sa Šibenčanima smo se prvi put susreli u Ligi prvaka drugih liga u našoj prvoj sezoni funkcioniranja prema demokratskom modelu. Kao prvaci 2.HMNL Jug, nominalno najjače u državi, Šibenčani su bili favoriti. U prvoj utakmici poveli su već u šestoj minuti no, Futsal Dinamo u furioznih šest minuta, do 14. do 20. dolazi do prednosti od 5:1, da bi na kraju utakmice na semaforu slavne dvorane Baldekin pisalo 7:2 za Futsal Dinamo!

Na sljedeći dvoboj čekali smo dva tjedna, Dinamo je u međuvremenu svladao Aureliju i Potpićan te smo pobjedom nad Crnicom u Dvojci mogli doći na milimetar do prve lige. Na odmor smo otišli s minimalnom prednosti pogotkom Matije Capara, da bi u nastavku uspjeli zabiti još četiri „komada“ za konačnih 5:1 te smo u idućem kolu, pobjedom kod Aurelije 3:2 i matematički osigurali Prvu ligu.

Zanimljivo, naš nedavno umirovljeni golman Goran Škorić svoja jedina dva pogotka za Futsal Dinamo zabio je Crnici u te dvije kvalifikacijske utakmice udarcima s gola na gol.

Na idući dvoboj čekali smo više od dvije godine, u trećem kolu sezone 2017./18. svladali smo Crnicu sa 6:1, na krilima četverostrukog strijelca Kristijana Grbeše, ujedno i najefikasnijeg Dinamovog igrača protiv šibenskog kluba.

U proljetnom dijelu sezone na Baldekinu smo dva puta gubili (0:1 i 1:2) da bismo na kraju ipak došli do vrlo važne 6:5 gostujuće pobjede.

Jedini bod Crnica nam je otkinula prošle sezone u Domu sportova, u prvom kolu, Dinamo je dva puta vodio, a Šibenčani su se dva puta vraćali. Na odmor se otišlo s rezultatom 2:2, a u nastavku utakmice, unatoč velikoj dominaciji Plavih, pogodaka nije bilo.

Jednu od najuvjerljivijih pobjeda prošle sezone Dinamo je upisao u Šibeniku, svladavši Crnicu s 5:0. No unatoč petardi u mreži domaćina, i „clean sheetu“ Tomislava Hercigonje, utakmica je bila puno izjednačenija nego što konačni rezultat sugerira.

Takvu utakmicu očekujemo i u subotu. Čvrstu, borbenu i neizvjesnu i na kraju, naravno, našu pobjedu.

Stoga, dođi u Kutiju i podrži svoj Klub!

Dinamo – to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel15
  • MNK Square10
  • MNK Olmissum9
  • AFC Universitas9
  • MNK Crnica9
  • MNK Alumnus Sesvete7
  • MNK Futsal Dinamo5
  • HMNK Vrgorac4
  • MNK Uspinjača – Gimka2
  • MNK Split1
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr