Prva momčad

08.01.2019 07:42

Prije dvije godine igrali smo za Niku Paheka – početkom veljače on igra protiv nas

U siječnju 2017. Futsal Dinamo gostovao je u Kotoribi na humanitarnom futsal događaju kojeg je organizirao lokalni Klub 75 s ciljem kako bi se pomoglo teško oboljelom Niki Paheku iz međimurskog mjesta Donja Dubrava. Dvije godine kasnije, Niko je potpuno zdrav, a 2. veljače zaigrat će u prijateljskoj utakmici za Klub 75 protiv Futsal Dinama.

Prije dvije godine domaćini su nas velikodušno ugostili, tribine školske dvorane u Kotoribi bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a na njima se našlo i stotinjak naših Bad Blue Boysa. Za liječenje Nike Paheka prikupljeno je 22 tisuće kuna, a 20-godišnji mladić sredinom prošle godine vratio se aktivnom igranju nogometa.

„Moram istaknuti sve te dobre ljude. Prvi mi je u pomoć priskočio moj NK Dubravčan pa ona humanitarna utakmica u Kotoribi koju je organizirao MNK Klub 75 u što se uključio Futsal klub Dinamo iz Zagreba. Pomogla mi je Udrugu navijača Donja Dubrava, u našoj crkvi su organizirali prikupljanje financijske pomoći za mene, bila je tu i mjesna Udruga žena kao i ostali dobri ljudi koji su ponudili i svoj prijevoz u Zagreb. Bilo je tu donacija, a sve mi je davala još veću podršku, još veću snagu“, rekao je svojedobno Pahek za portal E-Međimurje.

Utakmica će se održati za vrijeme reprezentativne pauze između 13. i 14. proljetnog kola 1.HMNL. Podsjećamo, Futsal Dinamo drugi dio sezone počinje 18. siječnja na gostovanju kod Broda 035. Tjedan dana kasnije, između 23. i 25. siječnja (točan termin utakmice još nije određen), igramo prvu domaću utakmicu u 2019. protiv prvaka i vodeće momčadi prvenstva Novog Vremena. Zatim smo za vrijeme reprezentativne pauze u Kotoribi, potom gostujemo kod Crnice u Šibeniku (8. ili 9. veljače), a sredinom veljače odigrat ćemo dvije utakmice protiv Uspinjače, prvu u osmini finala kupa, a drugu u 15. prvenstvenom kolu.

Kao što znate, s učlanjenjem za 2019. godinu počeli smo u ponedjeljak 7. siječnja. U klub se možete učlaniti u Ilici 37, putem online obrasca ili naših povjerenika. Aktualna godina je izborna, Matiji Đulvatu i ostatku predsjedništva ističe mandat, stoga se nadamo da ćemo u istoj oboriti rekord kojeg smo postavili prošle sezone, a on iznosi 2573. člana.

Pozivamo sve naše bivše i buduće članove da se učlane u klub, ali i da nam se pridruže na futsal spektaklu u Kotoribi u kojoj smo prije dvije godine učlanili preko pedeset Dinamovaca iz sjevernog dijela Hrvatske.

Dinamo - to smo mi!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr