Prva momčad

24.01.2015 23:16

Postani Dinamov povjerenik

Obavijest članovima koji žele postati povjerenici MNK Futsal Dinamo:

Dragi prijatelji, članovi Futsal Dinama. U skladu s nekoliko desetljeća dugom tradicijom Dinamovaca iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i ostatka svijeta, odlučili smo u naš Dinamo uvesti funkciju povjerenika Kluba. Časna je to, ali i odgovorna funkcija te očekujemo da nam se jave Dinamovci koji su spremni aktivno raditi na širenju ideje MNK Futsal Dinama u svom kraju, ali i oni koji su spremni biti poveznica između Uprave i svih naših članova te navijača. Iznad svega bit postojanja povjerenika je širenje našeg članstva, odnosno ideje Kluba kojim upravljaju ČLANOVI. U nekoliko kratkih crtica pokušat ćemo objasniti koje su dužnosti i prava povjerenika:


1. Tko su Dinamovi povjerenici?

To su osobe zadužene za širenje ljubavi prema Klubu u svojoj lokalnoj zajednici. Njihov se rad zasniva na volontiranju, a dužnost im je učlanjivati i animirati ljude na svom području te širiti bazu naših ponosnih članova.


2. Kako postati Dinamov povjerenik?

Svaki naš punoljetni član koji upiše 5 novih članova u tekućoj kalendarskoj godini može postati DINAMOV POVJERENIK i upisati se na listu povjerenika Kluba. Kada pojedini povjerenik prikupi pet novih članova treba se javiti na mail clanstvo@futsal-dinamo.hr te nam poslati uredno popunjene zahtjeve i potvrdu o uplati. Nakon toga dobit će svoju šifru koju upisuje na sve buduće zahtjeve za učlanjenje. Kod kasnijih učlanjivanja potrebno je na svaki uredno popunjeni zahtjev upisati svoje ime, prezime i šifru (koju će dobiti nakon što postane povjerenik). Svaki povjerenik sam odlučuje način na koji dostavlja zahtjeve i uplatu (pošta ili osobno).


3. Što kad postanem Dinamov povjerenik?

Kada jednom postaneš povjerenik tvoje ime, prezime i kontakt podaci biti će objavljeni na web stranici MNK Futsal Dinamo. Svi povjerenici koji upišu 10 novih članova u jednoj godini, dobivaju prigodan poklon (posebnu polo majicu Dinama - samo za povjerenike), a tri najuspješnija povjerenika dobit će na kraju godine priznanje i posebnu nagradu Kluba.


4. Što se još očekuje od Dinamovog povjerenika?

Bitno je da svaki povjerenik bude u kontaktu s članovima koje je učlanio, da o tome vodi evidenciju te da bude veza između Kluba i članova. Da svojim ponašanjem i odnosom bude primjer ostalima te da sudjeluje u aktivnostima kluba u mjeri u kojoj mu to dozvoljavaju obveze.

Postani Dinamov povjerenik, osvoji nagradu i pomogni Dinamu da bude još veći!

Popis Dinamovih povjerenika možete pronaći ovdje

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel21
  • MNK Square20
  • MNK Crnica16
  • MNK Olmissum15
  • MNK Futsal Dinamo11
  • HMNK Vrgorac11
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas10
  • MNK Uspinjača – Gimka6
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr