Prva momčad

04.10.2017 04:30

Mićo Martić: Trebamo pomoć navijača!

Uoči otvaranja prvenstva i derbija sa Split Tommyjem, popričali smo s našim trenerom Mićom Martićem. Tom prilikom rekao je kako imamo izostanaka, ali smo ih sposobni pokriti. 


"Ništa neuobičajeno. Uvijek se netko buni na sitne povrede ali se gura naprijed. Izostat će Karlo Maloševac naš mladi golman koji se oporavlja od operacije križnih ligamenata i Danijel Dekanić koji već duže vremena vuče povredu zgloba. Ostali jedva čekaju utakmicu."
 
Mićo je sretan i pripremnim razdobljem.

"Krenuli smo ranije u odnosu na ostale ekipe (25.8) jer smo znali da će neki od naših igrača izostati veliki broj treninga zbog reprezentativnih obaveza, a  i činjenica da u novu sezonu krećemo s dosta novih mladih igrača natjerala nas je na raniji početak sezone. Zadovoljan sam do sada urađenim iako vremena uvijek fali. Intenzitet naših treninga jedan je od zaštitnih znakova ove ekipe. Kroz takve vrste treninga mladi igrači brze napreduju. O našem novom kondicijskom treneru Hrvoju Božičkoviću Boži imam samo rijeci hvale. Dobro surađujemo I nema sumnje da će ekipa spremna dočekati ligaške obaveze."

Koliko će faliti igrači koji više nisu s nama?

"Penava će nam se vratiti na treninge već za desetak dana, a na raspolaganju će biti u drugom dijelu ligaške karavane. Nedostatak Franje, Horvata, Ziberija i Reeda nadomjestit ćemo našim mladićima koji jako puno obećavaju. Očekujem vrhunsku sezonu naših nosilaca igre Capara, Kanjuha, Matoševića, Grbeše i, naravno, veliki doprinos svih ostalih."
 
Split smatra jako ozbiljnom ekipom..

"Split je bio favorit i prošle godine, ništa čudno da su to i ove. Ambiciozni su, pojačali su se ali sve to skupa treba dokazati i pokazati na terenu. Nasa ekipa će rasti, u to ne sumnjam. U našoj dvorani nikome neće biti lagano a to ćemo pokazati već u subotu. Cilj je biti bolji nego prošlu sezonu, dakle očekujemo plasman u finale."
 
Ima trener i poseban plan pripreme za playoff.

"Play-off ima specijalnu draž i ne treba posebnu motivaciju. Najvažnije je u taj period sezone ući u sto boljem psihofizičkom stanju, nadam se puno boljem nego prošle sezone kada nas sreća nije pomazila."
 
Osvrnuo se i na novu ulogu Matije Đulvata, izbornika švedske reprezentacije.

"Matija je tu poziciju zavrijedio svojom ljudskom kvalitetom, napornim radom te neprestanim ulaganjem u sebe kao trenera. Talenta i karizmu ima i ne sumnjam da će uz malo sreće Šveđane ubrzo učiniti nezgodnom ekipom. Uskoro ćemo igrati međusobno na Nordic Cupu u Trondheimu u Norveškoj početkom 12. mjeseca. Utakmice Švedske i Finske uvijek i u svakom sportu imaju poseban naboj pa će to biti tako i ovaj put. Sve su nordijske ekipe (Norveška, Švedska, Danska, Finska) približno iste kvalitete tako da je za očekivati sve moguće scenarije."
 
Na kraju, imao je poruku i za navijače.

"Naš najbolji igrač je nas šesti igrač, naši navijači. Oni nas svojom fanatičnom podrškom tjeraju na maksimum. Futsal Dinamo je zahvaljujući njima ovom sportu u Hrvatskoj dao novu dimenziju.
Subota, Dvojka. 20.00. Dečki, trebamo vas !"

Dinamo - to si ti!

Tablica

 • MNK Split Tommy58
 • MNK Futsal Dinamo56
 • MNK Novo Vrijeme Apfel48
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Crnica30
 • MNK Square29
 • F.C. Nacional27
 • MNK Brod 03525
 • MNK Osijek Kelme25
 • MNK Alumnus25
 • MNK Uspinjača11
 • MNK Albona Potpićan ’985
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

ZLATNI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr