Prva momčad

18.08.2019 07:54

Mario Herceg: Sada će biti još veći gušt nastupati pred Bad Blue Boysima

Nakon što smo u petak objavili razgovor s Robertom Grbićem, danas je svoju priliku za predstavljanje dobio drugi igrač koji je pojačao naše redove za iduću sezonu, iskusni i provjereni prvoligaški vratar Mario Herceg.

Kao što mu samo prezime govori, Herceg dolazi iz Hercegovine, a čak 13 godina svoje karijere proveo je na vratima prvoligaša Vrgorca.

„Futsal sam počeo trenirati relativno kasno, s 18 godina, no već s 19 dobio sam poziv u mladu reprezentaciju i to je odredilo moj sportski put. Nakon toga još više sam zavolio ovaj sport. Branjenje mi nikada nije bio posao, samo gušt, a tako i pristupam nogometu“.

Herceg se sa svojim bivšim klubom rastao prošle zime…

Iz Vrgorcem sam otišao prošle polusezone jer nismo pronašli zajednički jezik. Futsal Dinamo me već tada kontaktirao, razgovarali smo o dolasku u Zagreb, ali je bio kratak vremenski period za realizaciju prijelaza. No sada smo uspjeli sve definirati i jako mi je drago zbog toga“.

Herceg je po struci inženjer medicinske radiologije, a kako je trenutno nezaposlen, Zagreb mu nudi dodatnu mogućnost zaposlenja u struci.

„Zagreb je grad s puno više mogućnosti s obzirom na to da tražim posao u struci, tako da mi se sve 'poklopilo'. Futsal Dinamo je jako zanimljiv klub, radujem se novim izazovima i utakmicama. Cijelo ovo iskustvo za mene će biti nešto novo i mislim da će biti odlično!“.

Na njegovoj poziciji u klubu se još nalaze iskusni Danijel Bešlić te perspektivni vratari Karlo Maloševac i Tomislav Hercigonja.

„Prava snaga svakog kluba je u mladom pogonu tako da ovako veliki broj mladih igrača, pa tako i vratara, osigurava klubu svjetlu budućnost. Mladim Dinamovim golmanima poručio bih kako im je bitan maksimalni pristup svakom treningu i svakoj utakmici. Vjerujem kako je pred njima sjajna budućnost, želim im svu sreću“.

Herceg je u više navrata već nastupio pred Bad Blue Boysima, no od sada više neće biti u dresu protivničke momčadi. Herceg će se Dinamovoj publici predstaviti 7. rujna na legendarnoj Šalati…

„Uvijek je bio gušt nastupati pred Bad Blue Boysima, a sada će oni biti na 'mojoj' strani tako da će, siguran sam, gušt biti još i veći. Radujem se nastupu pred Boysima i Dinamovim navijačima. Jedva čekam prvu utakmicu na Šalati!“

Herceg je za kraj Dinamovim navijačima proučio:

„Kao i do sada, u svakoj utakmici dat ću sve od sebe, i više od toga, kako bi pridonio uspjesima kluba i razveselio naše navijače.“

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr