Prva momčad

22.12.2018 18:53

Izabran novi dopredsjednik, Đulvat odgovarao na pitanja članova

U sportskoj dvorani Megaton danas je održana izvanredna Skupština Futsal Dinama s ciljem kako bi se, zbog već ranije navedenih razloga, razriješilo s dužnosti bivšeg dopredsjednika Juraja Čošića i potvrdilo novog, Antonija Franju. Naš bivši igrač i voditelj Škole futsala obnašat će ulogu dopredsjednika do sredine 2019. godine kada će se održati drugi izbori za vodstvo kluba.

Podsjećamo, 2019. bit će izborna godina, a novi izbori za predsjedništvo kluba održat će se nakon završetka aktualne sezone. Okupljene članove zanimalo je hoće li se Matija Đulvat ponovno kandidirati za predsjednika kluba.

„Interes svakako postoji, no još nisam sto posto odlučio hoću li se kandidirati. Pričamo, razgovaramo, svakako bih volio zajedno sa svojim suradnicima ponovno obnašati ovu dužnost, no isto tako bih volio da se na izborima pojavi još neki kandidat koji će biti još bolji od nas ili koji će nas, ako ništa drugo, natjerati da mi budemo bolji. Klub je do sada funkcionirao na bazi volonterstva, a sada je vrijeme da se letvica digne još više i napravi potreban iskorak“, rekao je Đulvat okupljenim članovima i pozvao sve članove da razmisle o kandidaturi za predstojeće izbore.

Što se prekršajne prijave tiče koju je Futsal Dinamo dobio zbog atmosfere na Šalati, predstavnici Kluba utvrdili su kako čekaju konačno rješenje, razmatraju daljnje poteze i mogućnosti te da će o novim događajima po tom pitanju pravovremeno obavijestiti svoje članove.

Što se sportske politike kluba tiče, Đulvat je ukratko rezimirao jesen i najavio proljeće.

„Bodovno možda nismo na razini na kojoj smo bili proteklih godina, no igrom jesmo. Igramo dobro, stvaramo šanse, a u nekim utakmicama falilo nam je sreće. Činjenica je da više nemamo Kristijana Grbešu, Gorana Škorića i pokojnog Capija, no tu su neki novi mladi igrači, koji su prošle sezone bili rezervni vratari ili 10., 11. igrači ekipe, a sada su postali ti od kojih se očekuje da rješavaju utakmice. Treba vremena da razviju pobjednički mentalitet i da prihvate svoju novu ulogu. Politika kluba je takva da forsiramo igrače iz svoje škole, a gotovo svi igrači su ponikli iz nje. Vjerujemo u njih, mislimo da smo konkurentni, tako da na proljeće nećemo dovoditi pojačanja“.

Đulvat je još spomenuo kako je donesen načelni dogovor s Arenom Sport oko prava prijenosa utakmica na svojim službenim kanalima te da će klub u 2019., kao što je radio i do sada, putem raznih akcija i događaja približavati se svojim navijačima u Zagrebu i ostalim dijelovima Hrvatske.

Napomenimo kako je posebnu zahvalu za volonterski rad u klubu dobio Branimir Milanković te da drugi dio sezone počinje 18. siječnja utakmicom u Slavonskom Brodu, dok se prva domaća utakmica igra tjedan dana kasnije protiv prvaka Novog Vremena.

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr