Prva momčad

10.10.2017 17:37

Izaberite najboljeg među Dinamovcima u porazu od Splita!

I u ovoj sezoni nastavljamo s izborom Karlovačko igrača kola kojeg birate upravo vi, naši vjerni navijači. Na taj način pomažete svom favoritu koji će se na koncu sezonu okititi sjajnom nagradom Karlovačko igrača sezone. Podsjećamo, prošle je sezonu taj laureat ponio sad već bivši igrač Dinama – Matej Horvat. Kao i prije, sustav glasovanja ostaje isti. Na klupskom Facebooku naša će redakcija nominirati trojicu igrača, a na vama je da odaberete najboljeg među njima.

U prvoj utakmici, prema našem su se mišljenju istaknula sljedeća trojica: Kristian Čekol, Kristijan Grbeša i Mihovil Prgomet.

Mladi Čeki autor je najljepšeg trenutka utakmice, kada je iz Dinamovog deveterca lobao gostujućeg vratara Jukića, te uzdrmao gredu. Bio je to tren u kojem je zastao dah svima u dvorani, ali nažalost, nekoliko je centimetara dijelilo Čekija i Plave od erupcije oduševljenja. Osim tog udarca, Kristian se našao u još nekoliko situacija 1 na 1 s Jukićem, ali svaki je puta spretniji bio reprezentativni vratar Splita. Istaknut ćemo posebno i solo akciju u prvom dijelu, kad je najprije lažnjakom „slomio kičmu“ igraču Splita, zaobišao Jukića, ali je onda otišao u mrtvi kut iz kojeg nije uspio naciljati mrežu gostiju.

Grbeša je odigrao odličnu utakmicu, a prema mišljenju nekoliko kolega novinara, obrambeno je bio na najvišoj razini od dolaska u Dinamo. Međutim, nije igra u obrani ono zbog čega navijači Plavih vole Grbešu. Naš sjajni ljevonogi reprezentativac ponovno je zabio Splitu, i to opet nakon prekida. Iskoristio je povratnu loptu Kanjuha iz kornera, te stisnuo unutarnjom onako kako samo on zna. Mogao je upisati i asistenciju krajem prvog dijela, ali je nakon njegovog prodora pored Ćorluke na samoj gol-liniji sjajno reagirao Novak.

Prga je konačno skinuo golgetersko prokletstvo, i to odmah u derbiju. Tijekom čitave je utakmice vodio rovovsku bitku s obranom Tommyja, a treba reći kako je on izborio korner iz kojeg je pao prvi gol. Drugi je pogodak Dinama upravo njegov, a to je bio majstorski potez pravog pivota. Nekoliko se sekundi borio i čupao s obranom Splita, koja ga je udvojila, da bi se okrenuo na slabiju lijevu nogu i zakucao loptu u malu mrežicu Jukićeva gola. Do kraja utakmice imao je još jedan zicer, ali je u tom slučaju bolji bio vratar Splita.

To su naša tri nominirana igrača za prvo kolo. Pomognite im svojim glasovima, a nova nas uzbuđenja očekuju već u idućem ogledu, kad igramo gradski derbi protiv Nacionala. Bit će to po svemu sudeći sredinom idućeg tjedna, a točan termin objavit ćemo na vrijeme.

Dinamo – to si ti!

Tablica

 • MNK Split Tommy58
 • MNK Futsal Dinamo56
 • MNK Novo Vrijeme Apfel48
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Crnica30
 • MNK Square29
 • F.C. Nacional27
 • MNK Brod 03525
 • MNK Osijek Kelme25
 • MNK Alumnus25
 • MNK Uspinjača11
 • MNK Albona Potpićan ’985
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

ZLATNI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr