Klub

29.11.2019 11:52

Udruga Sveti Vinko Paulski: Ovaj događaj znači nam jako puno

Udruga Sveti Vinko Paulski osnovana je prije 20 godina i bavi se isključivo humanitarnim radom, pomažući vukovarskim obiteljima slabijeg imovinskog stanja, a posebnu pažnju posvećuju starijima, bolesnima i obiteljima s puno djece.

„Pomladak je važan ne samo za Vukovar već i za čitavu domovinu Hrvatsku. Cijenimo svaku pomoć koju dobri ljudi pružaju ne samo našoj udruzi već i našem Gradu heroju, Vukovaru“, rekao nam je Josip Šumiga iz vukovarske udruge.

Udruga Sveti Vinko Paulski ima poveznice ne samo s Futsal Dinamom već i sa svim hrvatskim navijačkim skupinama koje su se 2009. ujedinile u humanitarnu akciju „Hrvatski navijači Vukovaru“ te su prikupljali sredstva za pomoć financijski ugroženim vukovarskim obiteljima.

Pet godina kasnije, u humanitarno-revijalnoj utakmici odigranoj 29. prosinca 2014. u KC Dražen Petrović između Futsal Dinama i Nordic Starsa (4:6), udruga Sveti Vinko Paulski povezala se i s našim klubom.

Te večeri, u ispunjenoj Ciboni prikupili smo i donirali 50.000 kuna za naše prijatelje iz Vukovara, a za Vukovarce smo, zajedno s našim navijačima i članovima, na prvenstvenoj utakmici protiv Broda 2017. prikupljali hranu i potrepštine

Pet godina kasnije – Vukovarci su ponovno u Zagrebu, sudjelovat će, s još četiri humanitarne udruge, u velikom dobrotvornoj prvenstvenoj utakmici koju naš klub igra protiv Splita. Udruga Sveti Vinko Paulski u Zagreb dolazi s limačima dva vukovarska kluba, HNK Mitnice i HNK Radničkog, koji će odigrati dvije revijalne utakmice s limačima Futsal Dinama.

> Sveti Nikola u plavoj Ciboni

„Ovaj posjet Zagrebu kojeg ćemo imati 7. prosinca jako puno znači našim mladim limačima koji će sudjelovati u predigri ovog prelijepog događaja, na kojem će se okupiti pet različitih udruga koje se bave humanitarnim radom. Zahvaljujem još jednom predsjedništvu Futsal Dinama, navijačima i igračima kluba i svima koji će iduću subotu doći u Cibonu. Jako se veselimo dolasku u naš lijepi Zagreb“.

> Najmanja i najhrabrija grupa u Hrvatskoj - Palčići

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel21
  • MNK Square20
  • MNK Crnica16
  • MNK Olmissum15
  • MNK Futsal Dinamo11
  • HMNK Vrgorac11
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas10
  • MNK Uspinjača – Gimka6
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr