Klub

29.12.2018 10:38

Rekordna godina s članovima na pet kontinenata

U moru pregleda godine, jedan je onaj koji sjaji visoko iznad svih. Dinamov članski segment nadmašio je u 2018. sva očekivanja te je napokon srušen rekord od 1608 članova iz 2014. godine. Dapače, tu smo brojku dostigli već krajem travnja, a čast postati rekordna članica dobila je Katarina Smetiško iz Jarmine! Do kraja prosinca padali su i ostali „okrugli“ brojevi – 2000 član učlanjen je sredinom srpnja, a u studenom smo prešli i brojku od 2500 članova. Rekordnu godinu zaključujemo s 2573 člana doslovno sa svih strana svijeta.

Dinamovac se postaje od malih nogu, a ljubav prema plavoj boji nosi se sa sobom gdje god nas život odveo. Tako kad govorimo o članovima sa pet kontinenata moramo krenuti sa krajem koji oduvijek i zauvijek diše plavo – Hercegovinom. Ovdje su ponovno sjajan posao obavili naši povjerenici – Teo Topić i Matea Kordić, a ove im se godine pridružila i jaka baza u Tomislavgradu. Standardne adrese iseljene Hrvatske ponovno su pokazale svoju vjernost – Austrija (povjerenik Darijo Barbić), Njemačka, Australija, Kanada i Švicarska. Ipak, po članovima pratimo i nove trendove iseljavanja – pa imamo članove ove godine i u Republici Irskoj, kao i u Francuskoj, te Belgiji. Izborničke funkcije naših Matije Đulvata i Miće Martića popularizirale su nas u Skandinaviji, pa bilježimo članove u Švedskoj i Finskoj. Isto tako, veličanstveno gostovanje Panathinaikosa na Šalati dovelo je i do novih vjernih članova u Grčkoj. Od susjednih zemalja tu su nam još i učlanjenja iz Slovenije i Italije, a za dozu egzotiku ove su se godine pobrinuli naši članovi u Hong Kongu i Tunisu.

Već smo u kolovozu pisali o tome da nas ima u svim hrvatskim županijama, od čega naravno prednjači Grad Zagreb i Zagrebačka. Posebno plavo diše Slavonija, s preko 250 članova u četiri županije. Veseli nas naša utvrda na jugu Hrvatske, Dubrovačko-neretvanska s 50-ak članova. Dokaz našeg pravog smjera je preko 300 članica u 2018., a kad tome dodamo 60 novorođenčadi, stvarno nas nema čega biti strah.

Početkom godine imali smo i akciju učlanjenja maloljetnih kojima smo, uslijed represije na Maksimiru, omogućili besplatan ulaz uz člansku iskaznicu. Rezultat? Preko 800 članova mlađih od 18 (2001. godište i mlađi). Dinamova vojska raste iz dana u dan, a najbolji dokaz za to su nam brojni upiti o tome kad će krenuti učlanjenja za 2019. godinu.

Dragi naši članovi i članice, povjerenici i povjerenice, volonterke i volonteri, navijačice i navijači, hvala Vam na rekordnoj 2018. godini! Svjesni smo da se rekordi ne ruše svaki dan niti svake godine, ali hej, mi smo Dinamo i s nama je sve moguće. Uz vas, ničeg nas nije strah, jer

Dinamo – to smo mi!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr