Klub

06.01.2019 20:40

Postani Dinamov povjerenik!

Nova godina je pred nama, a samim time i stari/novi izazovi i zadaci. I kao i uvijek, trebamo Vašu pomoć kako bismo u isto vrijeme za godinu dana sa zadovoljstvom gledali na proteklo razdoblje i ustvrdili kako je naša plava obitelj veća nego li je to danas.

Lani smo srušili rekord po broju članova, a "kazaljka" se zaustavila na brojci 2573. Ne samo to - Futsal Dinamo po prvi je put imao članove na čak pet kontinenata, s obzirom na to da smo učlanili jednog ponosnog člana iz Tunisa. Francuska, Hong Kong, Švedska, Finska i Italija samo su neke od zemalja u kojima bilježimo rast članova, prije svega zahvaljujući sjajnim inicijativama "domaćih" članova koji žive ili rade u inozemstvu. Moramo naglasiti kako ništa od tog ne bi bilo moguće bez naših povjerenika. Ovdje su ponovno sjajan posao obavili Teo Topić i Matea Kordić, a ove im se godine pridružila i jaka baza u Tomislavgradu. Hercegovina, još se jednom to pokazalo, intenzivno diše i živi plavo.

Naša mreža povjerenika je velika i jaka, a kako bismo nastavili rasti u članstvu, potrebno ju je širiti. Svaki naš punoljetni član koji upiše 5 novih članova u tekućoj kalendarskoj godini može postati DINAMOV POVJERENIK i upisati se na listu povjerenika Kluba. Kada pojedini povjerenik prikupi pet novih članova treba se javiti na mail clanstvo@futsal-dinamo.hr te nam poslati uredno popunjene zahtjeve i potvrdu o uplati. Nakon toga dobit će svoju šifru koju upisuje na sve buduće zahtjeve za učlanjenje. Kod kasnijih učlanjivanja potrebno je na svaki uredno popunjeni zahtjev upisati svoje ime, prezime i šifru (koju će dobiti nakon što postane povjerenik). Svaki povjerenik sam odlučuje način na koji dostavlja zahtjeve i uplatu (pošta ili osobno).

Jednom kada postaneš povjerenik tvoje ime, prezime i kontakt podaci bit će objavljeni na web stranici MNK Futsal Dinamo. Tri najuspješnija povjerenika dobit će na kraju godine priznanje i posebnu nagradu Kluba.

Biti povjerenikom velika je čast, ali sa sobom nosi i dužnosti - širiti glas o članskom modelu i njegovoj važnosti u današnjem sportu, učlanjivati nove, te "obnavljati" one koji su u protekloj godini već bili članovi. Pritom u suradnji i dogovoru s klubom možemo zajednički organizirati akcije učlanjenja. Mario Matić u Virovitici i Darijo Barbić u Beču upravo su takvim akcijama i inicijativama donijeli klubu nove članove, a sebi priskrbili titulu jednih od najaktivnijih povjerenika, te su bitan razlog zašto Futsal Dinamo konstantno raste.

Pomogni Dinamu, proširi glas o članskom modelu i postani vitalnim dijelom kluba koji je odavno postao obitelj mnogima od nas.

Dinamo - to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr