Klub

06.09.2019 08:25

Počinje šesta Šalata – donosimo sve bitne informacije!

Šesta Šalata igra se 6. i 7. rujna na kultnom zagrebačkom stadionu. Iako je stanje na nebu iznad Zagreba prilično neizvjesno, održavanje Šalate nije. Tradicionalna navijačko-malonogometna manifestacija održat će se neovisno o kiši, oni koji su bili na Šalati 2015. tvrde da je bila možda i najbolja, no mi se ipak nadamo da će nam se nebo smilovati i da ćemo suhi uživati na jednoj od najdražih nam lokacija u gradu.

U petak, 6. rujna, na 52. obljetnicu Dinamovog osvajanja Kupa velesajamskih gradova, odigrat će se utakmice četvrtfinala i polufinala seniorskog dijela Trofeja Dinamo te utakmice polufinala u ženskoj i veteranskoj kategoriji.

Ulaz za program u petak je slobodan.

U subotu (7. rujna) vrata Šalate otvaraju se u 16:30 sati. Prva je na rasporedu utakmica finala veteranskog dijela turnira (17 sati), nakon kojih slijedi finale žena (18 sati), seniorsko finale počinje u 19 sati, a glavni događaj večeri u 20 sati.

Prvi će na teren izaći polaznici naše Škole futsala i svi zainteresirani u dobi od 4 do 19 godina, koji se mogu prijaviti na otvoreni trening kojim će upravljati voditeljica naše škole Petra Mandić Jelaska. Za sudjelovanje na otvorenom treningu možete se prijaviti do subote u 19:30 na broj telefona 091 159 9040. Napominjemo da roditelji moraju kupiti ulaznicu na donjem ulazu na kojem će dobiti narukvicu za dijete koje će sudjelovati na otvorenom treningu.

Nakon treninga krenut ćemo s predstavljanjem igrača, a glavni događaj večeri, utakmica između Futsal Dinama i Milana Calcio A5, počet će oko 21 sat.

Ostale informacije

 

Ulaznice za Šalatu (35 kuna) koje vrijede samo za subotnji program možete nabaviti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, u svim Vivas Barovima, u History Villageu te na Entrio.hr-u. Također, ulaznice će se prodavati na blagajnama Šalate za vrijeme oba dana održavanja događaja.

Ulaz na Šalatu (subota) je isključivo na donjem ulazu (teniski tereni), dok je gornji ulaz (Boing) rezerviran za igrače Trofeja Dinamo, novinare i VIP uzvanike.

Ovim putem apeliramo na naše navijače da vrijedni papirić nabave što ranije i da na Šalatu uđu na vrijeme kako bismo izbjegli nepotrebne gužve.

Napominjemo kako smo ove godine svim navijačima na Šalati omogućili kartično plaćanje.

Na Šalati ćete se, kao i svake godine, moći učlaniti u Futsal Dinamo te kupiti suvenire Kluba i grupe BBB (među kojima je i posebno dizajnirana majica za ovogodišnju Šalatu).

Također, u prodaju su na Šalatu premijerno puštene godišnje ulaznice za sezonu 2019./20. Cijena godišnje ulaznice iznosi 250 kuna, a za članove 200 kuna. Napominjemo kako godišnje za sezonu 2018./19. ne vrijede za ovogodišnju Šalatu!

Za kraj, još jednom apeliramo na naše navijače da se suzdrže od pirotehnike. Unatoč fantastičnoj atmosferi i vizualnoj kulisi prošle godine, uslijedila je anonimna prijava te je naš klub zbog toga suočen s drastičnom kaznom.

Televizijski prijenos

 

Oba dana Šalate prenosit će se na programima Planetsporta 3 tako da možemo reći kako je Šalata dospjela u rang Lige prvaka 😊

Za sve dodatne informacije i nejasnoće postoji klupski inbox i mail info@futsal-dinamo.hr.

Vidimo se danas i sutra!

 

 

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel15
  • MNK Square10
  • MNK Olmissum9
  • AFC Universitas9
  • MNK Crnica9
  • MNK Alumnus Sesvete7
  • MNK Futsal Dinamo5
  • HMNK Vrgorac4
  • MNK Uspinjača – Gimka2
  • MNK Split1
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr