Klub

07.01.2019 23:16

Po rekord u izbornoj godini - učlani se!

Službeno je započela i nova sezona učlanjivanja. Lani smo debelo oborili dosadašnji rekord i ponosno ističemo kako postoje točno 2573 člana naše velike plave obitelji.

Futsal Dinamo je i postao obitelj baš zato što funkcionira po članskom modelu - tako oni najodaniji navijači mogu direktno i indirektno biti korektiv kluba i pobrinuti se da gaji vrijednosti dostojne plave boje, Zagreba i Hrvatske. Biti članom Dinama nije samo pitanje posjedovanja članske iskaznice, biti članom Dinama pitanje je ponosa, pripadnosti i jasne poruke da se u kaljuži modernog društva i sporta i dalje isplati imati ideale i imati svoj mali kutak svemira koji je najljepši na svijetu.

Nadamo se kako ćemo ove godine opet srušiti rekord što bi bilo od posebnog značaja, jer 2019. godina je izborna i bilo bi lijepo da na klupskim izborima na kojima pravo glasa imaju svi punoljetni članovi bude što više članova, kako bi oni koji se kandidiraju svoj mandat zadobili na temelju povjerenja većine onih koji ovaj klub i pokreću.

Učlaniti se možete svakim radnim danom u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37), kao i preko naših povjerenika diljem Hrvatske i inozemstva, a čije kontakte možete pronaći ovdje. Povjerenici su ljudi od posebne važnosti klubu, te još jednom pozivamo sve one koji žele širiti naše članstvo, da postanu povjerenici. Od ove godine imamo i jednu inovaciju -zahvaljujući našim partnerima Fortis Labor i Monri Payments učlaniti se možete iz bilo kojeg kutka zemaljske kugle, a sve je dostupno na dva klika mišem, a primitak pošiljke (članska majica i iskaznica) bit će u roku od 10 dana nakon učlanjenja. S obzirom na velik porast članstva u inozemstvu, obrazac je od sada dostupan i na engleskom jeziku.

Na kraju, još jednom Vas pozivamo da skinete aplikaciju "Ponosni član". Putem nje smo ove sezone za sve naše aktivne članove osigurali brojne članske pogodnosti i popuste kod klupskih sponzora i prijatelja. Osim toga, baš preko aplikacije moći ćete prvi saznati sve najnovije informacije vezane uz Futsal Dinamo.

Na svoje mobilne uređaje aplikaciju Ponosni član možete preuzeti putem ovih linkova:

Iphone na linku ili za Android i Google na linku.

 

Svi po obrazac, rekord mora pasti!

Dinamo - to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel15
  • MNK Square10
  • MNK Olmissum9
  • AFC Universitas9
  • MNK Crnica9
  • MNK Alumnus Sesvete7
  • MNK Futsal Dinamo5
  • HMNK Vrgorac4
  • MNK Uspinjača – Gimka2
  • MNK Split1
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr