Klub

02.10.2018 14:40

Održana pressica uoči početka sezone - u petak ćemo umiroviti Capijev i Oskarov dres

Futsal Dinamo danas je održao pressicu za novinare na kojoj je predstavio nova igračka i sponzorska pojačanja pred sezonu, te najavio kako će na prvoj utakmici protiv MNK Broda 035 u petak u 19 sati (Dvojka) umiroviti dresove Matije Capara i Oskara Kadrnke.

Okupljenima se najprije obratio predsjednik i kapetan Kluba Matija Đulvat: "Ne možemo pobjeći od tragedije koja nam se dogodila ovo ljeto i s tim moramo nastaviti živjeti. Kako bi sjećanje na njih živjelo zauvijek, odlučili smo Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki umiroviti dresove a ceremonija će biti u petak prije prve utakmice.", pa je rekao nešto i o pojačanjima:" Baš zbog toga, osigurali smo i Jadransko kao novog sponzora koji će osiguravati sve naše igrače u svim kategorijama. Uz to, s nama je i ProSport, brend od Jamnice koji će nam dati krila da ostvarimo svoje sportske ambicije. A tu će nam ogromna pomoć biti i Jakov Grcić, hrvatski reprezentativac koji će, osim igračkih zadataka, biti i trener u Školi futsala koju sada vodi Antonio Franja ". Zatim se osvrnuo i na početak sezone: "Liga je izrazito izjednačena. Novo Vrijeme Makarska je prvi favorit, a ja im ovim putem još jednom čestitam na naslovu i želim im svu sreću u Ligi prvaka koja je ispred njih. Pojačao se i dubrovački Square, ali mi smo i dalje u vrhu i "potući" ćemo se za prvo mjesto".

Riječ je preuzeo trener prve ekipe Mićo Martić: "Predsjednik je već rekao kako smo klub koji ide ispravnim, ali teškim putem koji iziskuje strpljenje, a to je da nam okosnicu ekipe čine dećki iz naše Škole futsala koja svakim danom sve više raste. Već smo prošle sezone imali šest igrača s velikom minutažom u seniorima, a sada smo dodali tom popisu i Frana Vukelića, Matea Mužara i Dominika Cvišića. Capara je nemoguće zamijeniti, najprije s ljudskog, a onda i igračkog stajališta, ali veseli napredak "klinaca" kojima je upravo on bio mentor i uzor. Opet ćemo biti jaki i opasni za svakog suparnika".

Konačno, novinarima se obratio i Hrvoje Penava, jedan od stožernih igrača: "Odradili smo kondicijski izvrsne pripreme, nismo imali ozljeda i jedva čekamo petak. Opet ćemo igrati moderan, brzi futsal, futsal budućnosti. Imamo igrače koji izrazito pašu tom stilu. Nadam se da ćemo to pokazati već protiv Broda i da će navijači to prepoznati.", zaključio je.

Za kraj, još jednom Vas pozivamo da dođete na utakmicu i podržite Klub na otvaranju sezone, te da u što većem broju uveličamo ceremoniju umirovljenja dresova naših anđela.

Dinamo - to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel21
  • MNK Square20
  • MNK Crnica16
  • MNK Olmissum15
  • MNK Futsal Dinamo11
  • HMNK Vrgorac11
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas10
  • MNK Uspinjača – Gimka6
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr