Klub

02.12.2019 08:42

Humanitarni listić u podne: Igrači Futsal Dinama tipuju za naših pet gostiju!

Nakon slavlja u prošlom kolu protiv AFCU-a u Splitu, okrećemo se FC Splitu kojeg dočekujemo u subotu 7. prosinca u KC Dražen Petrović, u prvenstveno-humanitarnom spektaklu u sklopu akcije Sveti Nikola u plavoj Ciboni.

Kao naši gosti, u Ciboni će prisustvovati i članovi pet udruga i ustanova koje se bave dobrotvornim radom. Plavi Sveti Nikola podijelit će im razne poklon pakete, a Futsal Dinamo i njegovi članovi donirat će udrugama određeni novčani iznos od prodaje ulaznica za tu utakmicu. >> Više o ulaznicama.

U cijelu akciju uključili su se Germanijak.hr i Germania Sport kladionica koji, ponajviše putem svojeg Humanitarnog listića, imaju dugogodišnju tradiciju humanitarnog djelovanja.

Germanijak.hr povremeno objavljuje listić kojeg ispunjava poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania Sport kladionice, a u njihovo ime Germania Sport uplaćuje 400 kuna na odigrani listić. Sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Na Humanitarnom listiću do sada je sudjelovao priličan broj igrača Futsal Dinama, a uspješni su za sada bili Hrvoje Penava koji je zaradio 2.780 kuna za Centar za rehabilitaciju Zagreb te Jakov Grcić koji je osvojio 3.068 kuna za udrugu Krijesnica. Germania Sport kladionica do sada je uplatila ukupno 159.870 kuna putem Humanitarnog listića. 

Od ponedjeljka do subote, šest igrača Futsal Dinama će svaki dan u podne odigrati Humanitarni listić za jednu od pet udruga koje će biti dio spektakla u Ciboni, a potencijalni dobitak s istoga Germania Sport kladionica uplatit će spomenutoj udruzi. U subotu 7. prosinca, na dan utakmice, odigrat će se listić čiji će se potencijalni dobitak podijeliti na pet dijelova, a Germania Sport kladionica će, u slučaju da niti jedan ovotjedni listić ne prođe, potencijalni dobitak s posljednjeg listića ravnopravno podijeliti udrugama koje sudjeluju na prvenstveno-humanitarnom spektaklu u KC Dražen Petrović.

Želimo puno sreće našim igračima, a priče o našim gostima u KC Dražem Petrović ove subote možete pročitati ovdje:

> Palčići: Najmanja, a najhrabrija grupa u Hrvatskoj
> Udruga Sveti Vinko Paulski: Ovaj događaj znači nam jako puno
> Jedni za druge: Oni su baš to - Jedni za druge i u Cibonu dolaze u velikom broju
> Down Syndrome centar Pula: Jedina su ustanova takve vrste u Hrvatskoj, a hvale je i globalne institucije
> Judo klub osoba s invaliditetom Fuji: Pomažu svojim članovima da se popunu na najvišu planinu

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel21
  • MNK Square20
  • MNK Crnica16
  • MNK Olmissum15
  • MNK Futsal Dinamo11
  • HMNK Vrgorac11
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas10
  • MNK Uspinjača – Gimka6
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr