Klub

23.07.2015 09:01

Humanitarna akcija jedni za druge

MNK Futsal Dinamo pokreće humanitarnu akciju u suradnji s Udrugom 'Jedni za druge' koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom, te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom pomoću terapije jahanjem. Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana Udruzi kako bi se pomoglo njihovom radu.

Konkretno, prikupljena sredstva Udruga će iskoristiti za izgradnju natkrivenog prostora za izvođenje terapije jahanjem, koji će Udruzi omogućiti da radi cijele godine bez obzira na vremenske uvjete. Putem web stranice Futsal Dinama, web stranice Udruge „Jedni za druge'  te Facebook stranice „Futsal Dinamo“ pokrenut će se poziv na prijedlog za dizajn majice od čije će prodaje sva sredstva ići spomenutoj udruzi. Dakle, svi zainteresirani moći će osmisliti novi dizajn majice Futsal Dinama, a potom svoje kreativne ideje (u PDF formatu) putem e-maila poslati na adresu marketing@futsal-dinamo.hr. Među pristiglim prijedlozima stručni žiri će odabrati najbolji koji će u suradnji s dizajnerom biti otisnut na majice. Majice s pobjedničkim dizajnom će biti dostupne u BBB fan shopu, te na predstojećim utakmicama Futsal Dinama. Da sve ne bi ostalo na tome, pobjednik natječaja čiji će dizajn krasiti majicu koja će se prodavati u humanitarne svrhe bit će nagrađen službenim dresom Futsal Dinama.

„Ova akcija nam je izuzetno važna, jer će nam pomoći u još većem senzibiliziranju javnosti na teškoće s kojima se susreću naši korisnici, kao i u procesu njihove destigmatizacije. Također se nadamo da ćemo ovim putem biti u mogućnosti sakupiti dovoljna financijska sredstva za izgradnju natkrivenog prostora koji će nam osigurati izvođenje terapije jahanjem bez obzira na meteorološke uvjete tijekom cijele godine, što je izrazito važno za nas i naše korisnike“, izjavila je predsjednica Udruge „Jedni za druge“  Sanja Maroević. Stoga, prijavite se, sudjelujte u natječaju i svojim idejama pomozite ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

  • MNK Novo Vrijeme Apfel15
  • MNK Olmissum15
  • MNK Square13
  • MNK Crnica13
  • MNK Alumnus Sesvete10
  • AFC Universitas9
  • MNK Futsal Dinamo8
  • HMNK Vrgorac7
  • MNK Uspinjača – Gimka5
  • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr