Klub

10.05.2018 20:50

Dani Dinama u Dugavama počinju najbogatijim i najnapetijim kvizom dosad!

Futsal Dinamo organizator je 6. Dinamovog pub kviza. Vrijeme radnje je danas u 19:30, u Cafe baru Score u Dugavama. Time ćemo otvoriti manifestaciju „Dani Dinama u Dugavama“, koji će biti uvertira za tradicionalni turnir „Za sve one kojih nema“ koji će se, zbog vremenskih neprilika najavljenih u nedjelju, pomaknuti za točno tjedan dana, na istom kvartu.

Na kviz stižu nikad „nabrijanije“ ekipe, a već smo dobili nekoliko prijava iz Novog Zagreba koji će pokušati obraniti čast svojeg dijela grada i izaći na megdan tradicionalnim favoritima. Nije nimalo pretenciozno reći kako postoji čak 5 ekipa koje imaju realne šanse za titulu, a kako će kviz biti dosad najbogatiji, najraznovrsniji i najzanimljiviji za apsolutno sve koji odluče doći. Ekipa „Mlinka za Cicu“ dolazi u punom sastavu i brani titulu s posljednjeg Dinamovog kviza (u međuvremenu je bio i jedan tematski kviz o derbijima) koja im je bila ukupno druga, a njihovi vječni i jednako trofejni rivali u liku Draganičke farme ovaj put ne žele ništa prepustiti slučaju, te su se pojačali u posljednjim sekundama prijelaznog roka kako bi se iskupili za debakl na "domaćem terenu".  Philippe Christanval se više ne zadovoljava plasmanom u "Kup UEFA", ali i ekipa „Miriši na titulu“ koja je jedna od najboljih ekipa na kvizovima u organizaciji Nogometnih ikona, gleda na visoke pozicije. Sportnet & Drogheda United misle da su konačno spremni za nešto više od bronce, a dodamo li tome da će samo Dugavezi formirati tri ili četiri ekipe koje će pokazati zube najvećima, jasno vam je kako se radi o kvizu s posebnim nabojem i najvećom neizvjesnošću dosad. A možda se dogodi i neki "Leicester"?

Dinamov pub kviz projekt je našeg kluba koji je polučio veliki uspjeh, a sada smo napravili i „puni krug“. Nakon 5 uspješnih kvizova u Trnskom, Stenjevcu, Dubravi, Dobrom Dolu i centru, vraćamo se s „one“ strane Save, koja je oduvijek bila veliki plavi bedem. Veselimo se što ćemo s Vama imati priliku podsjetiti se blistave i teške povijesti našeg kluba, s nadom da ćemo baš s Vama graditi njegovo bolje sutra, jer ste uvijek tu. Očekujemo Vas i u Dugavama – vrhunska kvartovska atmosfera, zanimljiva pitanja, cuga i dinamovska glazba – ima li boljeg načina za provesti petak?

Za prijave na kviz molimo da se javite u inbox stranice „Dinamovi pub kvizovi“ ili na jedan od ova dva broja: 098/188/0948 – 098/174/4325.

Vidimo se u Dugavama, Dinamo to si ti!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel46
 • MNK Square38
 • MNK Futsal Dinamo34
 • HMNK Vrgorac31
 • MNK Uspinjača – Gimka30
 • AFC Universitas27
 • MNK Split24
 • MNK Crnica21
 • MNK Alumnus19
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje8
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr