Klub

19.09.2018 20:09

Članski tjedan

 

I ove godine Futsal Dinamo pripremio je bogati članski tjedan za svoju obitelj. Od ponedjeljka, 24. rujna do nedjelje 30. rujna svakog dana pripremili smo mnoge kulturne, zabavne i sportske aktivnosti.

Kao što smo već objavili kraj tjedna rezerviran je za godišnju skupštinu kluba koja će se održati u nedjelju (30. rujna) u 17h u Matis Absolute Loungeu na Trgu Stjepana Radića 3. Na njoj će predstavnici kluba svim članovima predstaviti godišnje izvješće za prošlu, 2017. godinu, te za prvh šest mjeseci ove godine, ali i odgovarati na sva vaša pitanja.

Početak tjedna rezerviran je za najmlađe. U SC Fair Play u Jazbini u ponedjeljak 24. rujna u 17h organizira se otvoreni trening s legendom Dinama, Igorom Bišćanom. Bivši kapetan Dinama pred kojim je obećavajuća trenerska karijera vodit će besplantno trening za sve zainteresirane (2008. godište i mlađi). Trening počinje u 17h, a mi vas pozivamo da upišete svoje najmlađe u našu školu futsala.

U utorak, 25. rujna u zagrebačkoj katedrali s početkom u 18h održat će se misa zadušnica za naše preminule članove Oskara Kadrnku, Matiju Capara i Matu Čuljka. Pozivamo se članove da se odazovu i prisjete naših prijatelja.

Srijeda, 26. rujna rezervirana je za spoj kulture i sporta. U 20h naša prva momčad, ali i deset najsretnijih članova odlaze na predstavu Ćiro u izvedbi našeg člana Tarika Filipovića u legendarno satiričko kazalište Kerempuh. O detaljima nagradnog natječaja za članove saznajte na društvenim mrežama.

Četvrtak, 27. rujna ponovno smo u SC Fair Play u Jazbini na sada već tradicionalnom, trećem članskom turniru. Pravo nastupa imaju svi članovi Futsal Dinama. Kotizacija za svakog igrača je 20 kuna, a pripremili smo za sve najveći burger i promotivnu cijenu pića. Naravno, u završnici turnira (polufinale i finale), svaka momčad moći će izabrati pojačanje iz prve momčadi Futsal Dinama. Detalje turnira koji počinje u 17.30h objavit ćemo također ovih dana. Broj momčadi ograničen je na osam, stoga požurite s prijavama u inbox klupskog Facebooka.

Kraj radnog tjedna rezerviran je za opuštanje i zabavu. Zajedno s caffe bar Azzurom u Travnom organizirali smo u petak, 28. rujna od 21h Plavu noć za sve članove i navijače iz Novog Zagreba, kao i učlanjivanje u Futsal Dinamo, te prodaju godišnjih ulaznica. Naravno pozvani su svi i s druge strane Save.

Subotu, 29. rujna provodimo u srcu Zagreba, na Cvjetnom trgu. Od 10 do 13h u  predstavljamo našu Školu Futsala Dinama te radimo akciju učlanjenja i prodaju godišnjih ulaznica.​

Pozivamo sve članove da se priključe i da se zajedno pripremimo za početak sezone koja počinje u petak, 5. listopada u 19h u Domu sportova protiv MNK Brod 035 gdje smo dužni pokazati da smo zaista šesti igrač našeg Futsal Dinama.

Dinamo - to smo mi!

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr