Klub

12.07.2015 13:47

Članovi izabrali novu upravu Kluba

U subotu 11. srpnja s početkom u 18 sati u Boćarskom je domu održana Izborna skupština Futsal Dinama. Skupština je započeta intoniranjem državne himne nakon koje se pristupilo glasovanju o izboru tijela skupštine potrebnih za nastavak rada i izbora novog vodstva Kluba. Pred oko 150 ljudi, od kojih je 102 imalo prava glasa kao punopravni punoljetni članovi, izabrani su zapisničar, ovjerovitelji zapisnika te izborna komisija. Prvi je riječ uzeo dosadašnji v.d. predsjednika Juraj Fabijanić. U svom obraćanju prisutnima govorio je o protekloj sezoni i ostvarenim sportskim ciljevima koje je prethodno vodstvo stavilo ispred sebe na početku svoga mandata. Izrazio je zadovoljstvo zbog plasmana Dinama u 1. Ligu, ali i upozorio na veći angažman oko omladinske škole koja je prema njegovim riječima „trpjela“ prošle sezone zbog seniorske momčadi i želje za plasmanom u viši rang. Također je obrazložio razloge svoje ostavke koji su prvenstveno uzrokovani manjkom vremena koje ova funkcija zahtjeva, te stoga nije želio obavljati svoj posao polovično i odlučio je kako se neće kandidirati za novi mandat. Svoje izlaganje završio je parafrazirajući navijački slogan: uprave prolaze, a Dinamo i navijači ostaju zauvijek. Dvoranom se prolomio gromoglasan pljesak, a govornicu je preuzeo dopredsjednik Juraj Čošić koji je članovima iznio financijsko izvješće protekle sezone. U samom izvješću kao glavna financijska snaga Dinama pokazala se prodaja ulaznica, te članarine koji su činili veliki dio prošlogodišnjeg prihoda. Ostvarena dobit uložena je u podizanje kvalitete svih segmenata Kluba, te je zaključeno kako nova uprava svoj mandat počinje s pozitivnom nulom. Mikrofon je zatim preuzeo kandidat za predsjednika Matija Đulvat koji je ukratko izložio svoj program razvoja Dinama u iduće četiri godine. U svome govoru istaknuo je nekoliko glavnih točki svoga programa među kojima se posebno ističu poboljšanje kvalitete rada omladinske škole, veći doprinos članova u radu kluba, te osiguranja adekvatnog prostor za trening svih kategorija u Klubu. 

Pošto je Matija Đulvat bio jedini kandidat za predsjednika, nakon njegovog izlaganja moglo se pristupiti glasovanju. Jednoglasnom odlukom od 102 glasa Matija Đulvat potvrđen je za predsjednika Futsal Dinama, a kao potpredsjednik i tajnik Kluba izabrani su Juraj Čošić, odnosno Filip Andabaka. 

Izabran je i Nadzorni odbor koji se sastoji od 3 člana, a u kojeg su izabrani Nikola Majpruz, Juraj Fabijanić te bivši igrač Dinama Domagoj Purgar. Nakon završetka Skupštine druženje je nastavljeno u krugu Boćarskog doma gdje je novo vodstvo primalo čestitke od mnogobrojnih navijača. Čestitamo svim izabranima i nadamo se kako će pod njihovim vodstvom Dinamo i dalje napredovati u svim aspektima.

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel58
 • MNK Square42
 • HMNK Vrgorac41
 • MNK Futsal Dinamo41
 • MNK Uspinjača – Gimka37
 • AFC Universitas34
 • MNK Split32
 • MNK Crnica30
 • MNK Alumnus22
 • MNK Brod 03514
 • MNK Jesenje9
 • MNK Osijek Kelme6
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

           
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr