Sponzori

Postani osobni sponzor Futsal Dinama i pomozi klubu koji pripada navijačima

Futsal Dinamo je navijački klub koji funkcionira prema demokratskom modelu „jedan član, jedan glas“. Navijači i članovi Futsal Dinama najbolji su igrač našeg kluba, koji nas je često u ključnim trenucima pogurao do pobjede.

 

Hvala vam zbog toga! Bez vas klub ne bi postojao i sigurno ne bi bio ovako uspješan.

 

Predstavljamo vam vrstu financiranja zamišljenu kao osobno sponzorstvo, prvi takav sustav u Hrvatskoj koji već dvije godine uspješno funkcionira. Cilj je omogućiti pojedincima (fizičkim osobama) da budu sponzori kluba kroz više mjesečnih uplata putem trajnog naloga ili putem jednokratne uplate financijskih sredstava.

 
 • Zlatni sponzor - 300 kn / mjesečno, pozivni broj 01

 • Srebrni sponzor – 150 kn / mjesečno, pozivni broj 02

 • Brončani sponzor - 50 kn / mjesečno, pozivni broj 03

 

na  HR4723600001501850718

 

Za svaku sponzorsku kategoriju klub je osigurao poklone i pogodnosti:

 

Ime ponosnog Zlatnog sponzora bit će objavljeno na našoj web stranici (ako to sponzor želi), dobit će godišnju ulaznicu za domaće utakmice kluba, domaći dres s imenom, kalendar s potpisima igrača, domjenak s momčadi nakon jedne utakmice, posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima.

 

Ponosni Srebrni sponzor dobit će kalendar s potpisima igrača, domjenak s momčadi nakon jedne utakmice te posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima.

 

Brončani sponzor dobit će kalendar s potpisima igrača, posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima i poklon iznenađenja.

 

*nakon osam uplata Klub će vam dostaviti vaš paket ili će vas kontaktirati za večeru i druženje.

 

Novčana sredstva se uplaćuju na HR4723600001501850718, pozivni broj 01 (zlatni), 02 (srebrni), 03 (brončani) - OIB osobnog sponzora ili članski broj.

 

Za sve dodatne informacije javite nam se na marketing@futsal-dinamo.hr.

Sponzori

Klub u novu sezonu putuje vozilima Carwiz rent a car koji daje popust za najam članovima

POPUST ZA ČLANOVE KLUBA

Futsal Dinamo po bodove na gostovanjima diljem Hrvatske krenuo je s Carwizom, najbrže rastućom rent a car tvrtkom. Broj poslovnica povećali su s početne tri na trenutnih trinaest, a s više od 40.000 najmova u 2018. godini, bilježe porast od 150% u odnosu na prethodnu godinu.

Mi smo mlada i uspješna tvrtka, a naši zaposlenici imaju puno utakmica u nogama u rent a car djelatnosti. Nešto kao i Futsal Dinamo u nogometu pa nam je zadovoljstvo što možemo pomoći uspjehu kluba.“ - rekao je Krešimir Dobrilović, predsjednik Uprave CARWIZ rent a cara.

CARWIZ rent a car posluje u svim većim hrvatskim gradovima (Zagreb, Osijek, Poreč, Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik), a prema najavama iz tvrtke koja je u 100%  domaćem vlasništvu, širenje i zapošljavanje će se svakako nastaviti.

„Radi stvaranja timskog duha, ali i prevencije povreda sportaša najčešće koristimo luksuzna i udobna kombi vozila. CARWIZ rent a car je idealan partner zbog vrhunske usluge i brojnih poslovnica. Ovim putem još jednom zahvaljujem čelnicima CARWIZ rent a cara koji su prepoznali naše potrebe.“ - izjavio je predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat.

CARWIZ rent a car se pridružio našim sponzorima koji, osim klubu, nude posebne pogodnosti i njegovim članovima. Uz predočenje članske iskaznice članovi imaju priliku ostvariti 10% popusta na cijene najmova vozila.

Sponzori

Sponzori

Ovisno o modelu suradnje i vašim mogućnostima bez obzira predstavljate li veliku korporaciju s milijunskim budžetom ili tek obiteljski obrt možete 'i u porazu i pobjedi' sudjelovati kao:
 • Plavi sponzor
 • Zlatni sponzor
 • Srebrni sponzor
 • Ponosni sponzor

Javite nam se na marketing@futsal-dinamo.hr

Ako niste zainteresirani za sponzorstvo nudimo vam jednokratne mogućnosti oglašavanja vašeg branda i usluga kroz pogodnosti za tisuće naših članova.

Live score

Nema utakmice u tijeku
Powered by

Tablica

 • MNK Novo Vrijeme Apfel15
 • MNK Olmissum15
 • MNK Square13
 • MNK Crnica13
 • MNK Alumnus Sesvete10
 • AFC Universitas9
 • MNK Futsal Dinamo8
 • HMNK Vrgorac7
 • MNK Uspinjača – Gimka5
 • MNK Split2
Učlani se Postani punopravni član MNK Futsal Dinamo Zahtjev Povjerenici
Jedan član = Jedan glas

PLAVI SPONZOR

 

SREBRNI SPONZOR

 

BRONČANI SPONZOR

 

TEHNIČKI SPONZOR

               
MNK Futsal Dinamo © 2014. Sva prava pridržana. E-ito.hr